Wednesday, December 1, 2010

ACCOUNTABILITY......

I HAD TO CROP THE PHOTOS IN ALL FAIRNESS TO THE OTHER GIRLS IN THE PHOTOS.

ARMS WERE THINNER....MUCH THINNER.....NOW I HAVE BAT WINGS...LOL!
FACE WAS SO MUCH THINNER....NO DOUBLES...


I CAN'T GET THOSE JEANS BUTTONED LET ALONE ZIPPED AS EMBARRASSING AS THAT IS TO ADMIT... BUT YOU KNOW I AM GOING TO POST MYSELF WEARING THEM WHEN I CAN.....



THESE PHOTOS WERE TAKEN AT A FRIEND'S BACHELORETTE PARTY ABOUT A YEAR AND A HALF AGO...WE STAYED AT THE BORGATTA HOTEL AND CASINO IN ATLANTIC CITY, NJ. I HAVE TO ADMIT THAT I FELT REALLY GOOD THAT NIGHT BUT NOT BECAUSE I HAD TOO MANY DRINKS BUT BECAUSE I WAS ALMOST 20 POUNDS THINNER...YEAH IT'S TRUE AND I HATE TO ADMIT THAT TRUTH BUT IT IS TIME TO SHED THOSE EXTRA POUNDS AND GET FIT....I MEAN IT THIS TIME!!! I AM NOT SO MUCH CONCERNED ABOUT THE SCALE AS I AM MY STATE OF HEALTH AND HOW MY CLOTHING FITS. MY HUSBAND AND I HAVE COMMITTED TO A HEALTHIER DIET AND EXERCISE. WE HAVE BOTH LET OURSELVES GO DURING A STRESSFUL TIME IN OUR LIVES AND IT IS NOW TIME TO BE HELD ACCOUNTABLE TO EACH OTHER FOR OUR HEALTHY CHOICES AND BETTER LIFESTYLE AS WE BOTH GET FIT. I AM POSTING THESE PHOTOS TO REMIND ME OF A TIME WHEN I FELT GREAT ABOUT MY BODY AND FELT REALLY ENERGETIC AND EMPOWERED. MY BLOGGER FRIENDS, I ENCOURAGE YOU TO JOIN ME IN COMMITTING TO EMPOWERING YOURSELF THRU BETTER FOOD CHOICES AND EXERCISING....PLUS I WILL BE ABLE TO WEAR ALL OF MY FAVORITES IN MY WARDROBE...I MISS MY FAVORITE JEANS!!!

3 comments:

Collette Osuna said...

Hi sweets....thought Id check in on you, maybe the last time before we land in NYC:)....I think you posting the pics is a great idea....they will serve as an awesome reminder..and I bet youll be back in those jeans before you know it...good for you:)

Stop by and say Hello:)
NEWS EDITOR for Style Sample Magazine♥

Emilie said...

Great move on posting the pic! Having your husband as a partner in crime (or in this case in health) is also a very powerful ammo ;).

Emilie

http://tothenext50years.blogspot.com

My Yard Clothing said...

Love the pics. You look gorgeous!

“The only real failure in life is the failure to try.”

“The only real failure in life is the failure to try.”